top of page

Workshop

Systemisk familieopstilling, giver deltagerne muligheden for at ”opstille” deres oprindelige familie eller deres nuværende familiesystem, for derigennem bedre at kunne forstå årsagen til personlige problemer og dermed finde løsningen.


Det er også muligt at opstille andre problemer som frygt, personlige udfordringer, symptomer, sygdom, organer, beslutningssituationer etc.


I stedet for at opstille din egen familie, kan du i stedet deltage som ”observant”, hvilket betyder at du tilbyder at blive brugt som ”repræsentant” for andres familie-medlemmer. Erfaringerne viser at ”stedfortrædere” ofte oplever det som en gave at blive valgt som ”repræsentant”, da de dermed kommer i kontakt med dybereliggende følelser som de ellers ikke ville være i stand til at opleve. Ofte kan løsningen på egne problemer blive fundet ved at tilbyde sig selv som ”repræsentant” for en anden person. 

 

Datoer for kommende workshops kommer her på siden og min side på Facebook.
 

Kommende workshops

 

Familieopstilling

Styrk dit familiebånd

 

Datoer: Kommer snart
 

Små hold af  6 – 8 personer, som mødes 5 søndage i løbet af efteråret.
 

Hver gang vil indeholde både oplæg og øvelser, og det bliver et forløb med dig i fokus.

Betaling: Beløbet overføres senest 8 dage før kursusstart til følgende konto hos Handelsbanken: 6493 0002025535 eller via MobilePay til 61 563 

 

Tilmelding:På mobil 60 46 14 62 eller e-mail: 
maibritteallsand@gmail.com

Følg med på min side på facebook Familievejleder & systemiske familieopstilling.

bottom of page