top of page

For virksomheder

DSC_9402MAI.JPG

Maibritte Allsand tilbyder en række services til virksomheder indenfor personlig udvikling og misbrugsrådgivning. 

Coaching og stresscoaching  
Coaching og stresscoaching er yderst anvendelige metoder til at hjælpe medarbejderne med at opnå mere arbejdsglæde, evne til at prioritere, skabe overblik og præstere optimalt. 
Medarbejdere, der trives, har færre sygedage, bliver længere i ansættelsen og er de bedste ambassadører for virksomheden. Derfor betaler det sig at hjælpe medarbejdere, der ønsker indsigt eller afklaring i såvel private som arbejdsmæssige forhold. 
Coaching er for mange den bedste løsning - og der tilbydes særligt tilrettelagte forløb for den enkelte medarbejder.
Misbrugsrådgivning 
Mange virksomheder oplever fra tid til anden en medarbejder, der kommer ud i et misbrug i en sådan grad, at det påvirker arbejdet. Her skal der gribes resolut ind og tilbydes hjælp og vejledning til den pågældende medarbejder. 
Der er mange måder, hvor på et misbrug kan afhjælpes. Dialog og værktøjer til at håndtere, det, der er årsagen til misbrugsproblematikken, er en mulighed. 
Hos Maibritte Allsand kan virksomheder modtage råd og vejledning i forhold til misbrugsproblemer hos medarbejdere - herunder også konsulenthjælp til udarbejdelse af misbrugspolitikker til intranet eller personalehåndbøger. 
bottom of page