© 2017 by CWonders ApS. Created with Wix.com

 

Referencer

Oktober 2018

“Min oplevelse med Maibritte var hele vejen igennem positiv. Jeg blev i den grad overrasket over, hvor konkrete hendes clairvoyante evner er. Hendes erfaring som familieterapeut har vist mig vejen ud af en meget dyb krise. Ud over at hun er et utroligt sød menneske, så er hun meget professionel og overskrider aldrig ens grænser. Jeg kan bare anbefale at besøge Maibritte.”

November 2017

"Kære Maibritte.

1000 tak for at du har beriget mit liv med dine evner som clairvoyant.

Man siger; tid er relativt og ord er kun et fattigt værktøj til at beskrive ens følelser…. Det kan jeg kun tilslutte mig, i forhold til det jeg fik hos dig. Tiden fløj afsted og da jeg gik fra dig var det med en følelse af, at dette her har jeg ikke ord for!!! Det jeg fik hos dig, kan ikke beskrives som en oplevelse eller en begivenhed…. Men for mig blev det en ”væren” i et spirituelt rum, der var så intenst og autentisk, at det har efterladt dybe spor hos mig.

 

Det blev en personlig og meget nærværende seance for mig, hvor din omsorg, indlevelse og empati hele vejen igennem fulgte mig, og gjorde mig til andet end en klient eller objekt, på trods af at du ikke kendte mig, var jeg ”mig”.

Min clairvoyance var den første, og som, nok mange andre, var nysgerrigheden, en af årsagerne til at jeg tog beslutningen, men også behovet for at få noget vejledning, gjorde at jeg opsøgte dig som clairvoyant. Havde jeg mine tvivl inden jeg trådte ind i denne verden, må jeg sige, at det har jeg ikke længere. Du var meget tydelig i dine budskaber, men også i dine beskrivelse af det menneske du sad overfor…. Der var ingen tvivl; det var mig, denne seance handlede om, det var mig, der var fokus på fra den spirituelle verden. Der var ingen melodrama, som jeg ellers nok havde forstillet kunne finde sted. Tværtom, der var en jordbundenhed, der gjorde seancen for mig; nærværende og meget indsigtsfuld. Frem for alt fornemmede jeg en ærlighed i dit ageren og en respekt for, at det var en ny verden for mig, men også en faglighed og ærekærhed i dit virke.

 

Endnu engang 1000 tak for en meget speciel stund i mit liv, der vil give dønninger i meget langtid fremover. "