top of page

Familieopstilling er en unik måde at arbejde med vores familiehistorie på. Det er som et garnnøgle med  knuder - ét for ét løser du knuderne op - og skaber det liv du ønsker dig i ro og med gode relationer.

Kære forældre

 

Har du brug for hjælp og vejledning i en svær og hektisk hverdag?

Så har du mulighed for at booke en afklarende telefonsamtale af 20 minutters varighed.


Samtalen koster igenting, andet end din tid. En afklarende samtale kan hjælpe dig med at finde ud af, om familievejledning er en løsning for dig – og om jeg er det rette match til at hjælpe dig og din familie.

 

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Bedste hilsner Maibritte

Mød Maibritte

 

Mit navn er Maibritte Allsand. Jeg er familievejleder og systemisk familieopstiller. Jeg har 25 års erfaring i samtaler med børn, unge og deres forældre med positiv effekt, samt individuel sessioner i egen praksis i Frederikssund. Ved siden af min praksis arbejder jeg for kommunerne, med særlig sårbare familier.

 

Jeg er specialiseret i systemisk familieopstilling, som

er en essentiel del af mit arbejdsfelt - individuelt, i grupper og som supervision. Desuden tilbyder jeg løbende workshops og kursusforløb for private såvel som fagpersonale.

Systemisk familieopstilling

Døjer du med angst, stress eller misbrug? Render du konstant ind i den samme konflikt med din ægtefælle, eller kan du ikke få relationen til din søskende til at fungere - og har du prøvet (næsten) alt?

 

Systemisk familieopstilling er et utroligt kraftfuldt redskab, som lader dig komme til bunds i dybe problematikker. Metoden kaster lys over skjulte dynamikker og bringer klarhed over de underliggende konflikter, som kan være utroligt svære at tale om - selv med dine nærmeste.

Familievejledning

Familievejledning kan hjælpe med at give mere glæde, ro og harmoni i din familiemæssige relationer og få overskuddet tilbage.

iStock_000010793987Large.jpg
Individuel session

Individuel session kan skabe afklaring og give dig et større overblik. Du vil opdage nye muligheder og få svar på, om du er på rette vej i forhold til dine mål, drømme og ønsker.

bottom of page