© 2017 by CWonders ApS. Created with Wix.com

 

Personlig udvikling

Vejen til din personlige power

 

“Når vi deler vores sorg, formindskes den, og når vi deler vores glæde, fordobles glæden!”

 

Hvis du står med nogle konkrete problemstillinger som stress, angst, en følelse af at være “gået i stå” eller har vigtige valg at træffe, så kan du få glæde af en individuel session hos mig.

 

Måske er du et sted i livet, der kalder på forandring, og som du oplever som udfordrende - hvad enten der er tale om bolig, jobsituation, økonomi eller parforhold. Det kan være, at du savner noget, som du ikke helt ved, hvad er - eller at du ønsker en dybere forståelse af dig selv.

 

Ved en individuel session hos mig lærer du at lytte til din krops signaler og finde ud af, hvordan du retter op på eventuelle ubalancer. Du vil blive mere afklaret og få vished om, hvorvidt du er på rette vej i forhold til dine mål, drømme og ønsker.

 

Når du vælger en individuel session, vil jeg se, sanse og lytte til, hvilke styrker, ressourcer og potentialer, du har at arbejde med. Under forløbet vil jeg benytte mig af mine psykiske evner, systemisk familieopstilling og min terapeutiske tilgang. Jeg har mange års praktisk erfaring og vil give dig konkrete værktøjer, som vil skabe overblik og vise dig vejen ind til din personlige power.