top of page

Systemisk familieopstilling

Familieopstilling er første skridt til at slutte fred med din familie - og dermed også med dig selv

 

Døjer du med angst, stress eller misbrug? Render du konstant ind i den samme konflikt med din ægtefælle, eller kan du ikke få relationen til din søskende til at fungere - og har du prøvet (næsten) alt?

 

Systemisk familieopstilling er et utroligt kraftfuldt redskab, som lader dig komme til bunds i dybe problematikker. Metoden kaster lys over skjulte dynamikker og bringer klarhed over de underliggende konflikter, som kan være utroligt svære at tale om - selv med dine nærmeste.

Med base i nænsomhed og kærlighed skaber familieopstilling en grobund for healing og følelsesmæssig forsoning. Det er første skridt til at slutte fred med din familie - og dermed også med dig selv.

Hvem kan have glæde af systemisk familieopstilling?

  • Dig der tumler med følelsesmæssige udfordringer i forhold til familiemedlemmer eller andre mennesker.

  • Dig der kan se, at du gentager mønstre fra barndommen eller mønstre overført fra tidligere generationer.

  • Dig der har haft nogle kraftige følelsesmæssige reaktioner, som du ikke forstår.

 

 

 

 

Udbytte af familieopstilling

Familien er vores base. Det er her, de stærkeste og mest intense følelser har rod - fra den dybeste kærlighed til den største smerte. Det er derfor et væsentligt skridt i menneskets udvikling, at vi kan se på vores forældre og søskende med respekt og mærke kærligheden til dem i vores hjerte.

Familieopstilling healer på sjælsplan og har ofte en dyb, positiv og forandrende virkning. Det personlige udbytte er ofte stort, for med familieopstilling er det muligt at komme til bunds i problematikker, som det kan være svært at komme til bunds i på anden vis.

Efter en familieopstillingsproces vil du typisk opleve, at det er meget lettere for dig at være sammen med det individ, du tidligere har haft problemer med. Når du får bevidstgjort hidtil ubevidste mønstre gennem familieopstilling, får du nemlig mulighed for at bryde med dem og ikke lade dig styre af dem. Og ofte sker det også, at de personer, du har haft det svært med, begynder at opføre sig anderledes. Omgivelserne påvirkes tilsyneladende indirekte af opstillingsarbejdet.

 

Hvordan foregår det?

 

Familieopstilling handler om, at måden, vi fysisk stiller os op på i forhold til andre, tegner et ærligt billede af, om vi er på rette plads i relationen, hvor forviklingen starter, eller hvem der mangler i systemet.

En gruppeopstilling kan vare fra en 30 til 60 minutter og starter med en kort samtale mellem dig og mig, terapeuten. Din biologiske familie behøver ikke at være til stede, men kan udgøres af en gruppe af stedfortrædere. Først stiller du stedfortræderne op på gulvet, hvor du spontant føler, at de skal stå. Derefter sætter du dig ned og ser på, mens stedfortræderne og jeg arbejder.

Stedfortræderne skal ikke ‘spille roller’, men står stille og centrerer deres opmærksomhed indad, mærker følelser og kropslige fornemmelser og fortæller det til mig, når de bliver spurgt. Jeg leder processen skridt for skridt ud fra de informationer, der opstår.

I slutningen af processen træder du atter ind i opstillingen og mærker, hvordan forandringerne påvirker dig. De nye indsigter skaber mulighed for at tage nye skridt, der kan skabe ligevægt og balance fremadrettet - både i dig selv og i familiesystemet.

 

Individuel session

 

Har du ikke lyst til eller mulighed for at deltage i en gruppe, kan vi også arbejde med en opstilling i en eller flere individuelle sessioner. Via figurer, gulvankre og visualisering undersøges familiens indbyrdes relationer, mønstre og forviklinger, og der søges mod nye løsninger. En session varer omkring 1,5 time.

Du bestiller tid ved at kontakte mig på 60 46 14 62. 

Systemisk familieopstilling

90 minutter: kr.1.100 ,-

Kontakt mig på 60 46 14 62 og book en tid
Kontakt mig på 60 46 14 62 og book en tid
bottom of page